Kamu Öcsi

  • Név: Kamu Öcsi
  • Sorszám: 2019/123
  • Fajta: keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: -
  • Származási hely: Kamut, gazdától
  • Bekerülés időpontja: 2019.04.30.

 

 

Kamu Öcsi

 

Kamu Öcsi – 5 éves tacskó keverék kan.

A története nem különleges, bár annyiból mégis, hogy ritkán követhető egy-egy kutya hányódása ennyire pontosan a neten is. Öcsi öt éves, tacskó keverék kan. Rövid időn belül mi vagyunk számára az ötödik állomás. Ugyan hamar gazdisodott, amikor először felkerült a hirdetése, de aztán gyorsan tovább is adták. A végén már láncra került, a szárnyasokkal való viszonya miatt. Aztán felcsillant a remény, hogy onnan disszidál, de szívás: Öcskös szívférges. Az oltási programját támogatói elkezdték, nálunk egy kombinált oltást kell felvennie, aztán mehet is családiasabb környezetbe. Ivartalanítását speciális körülmények között végeztetjük el, a szívférgekkel való küzdelmet a lassú módszer alkalmazásával vívjuk majd. Ideiglenes befogadót vagy gazdát keres. És Öcsi hibamentes. Kedves, együttműködő, más kutyákkal kompatibilis. Nem tolakodó, nem erőszakos. Jó kutya.

Kamu Öcsi oltva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!
 

 Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére