Mányi Menedék

Mányi Menedék bemutatása

Miért hívjuk menedéknek?

Mert egy kicsi, de a kutyák számára biztonságos elhelyezést nyújtó, családias átmeneti otthon, egy olyan hely, ahol a bekerülőknek már nincsen gondja, mert minden figyelmet és foglalkozást megkapnak úgy, hogy a tartós működést nem veszélyeztetik sem nagyratörő tervek, sem a létszám folyamatos bővítése. A menedékben egyidejűleg 10-15 közötti kutya lehet, kompatibilitásuktól függően. Kicsi hely, de ettől is menedék.

Gyertek a Mányi Menedékbe sétáltatni!

Kis menedékünk Zsámbék mellett, Mányban, a Fixi dűlő 3435-ben található. Jelenleg tizenkét, speciálisabb, falkatartásra nem alkalmas védencünk számára ad kényelmes átmeneti elhelyezést. Ketten a lakásban élnek, nyolcan a kicsempézett, 18-20 fokosra fűtött, otthonmeleg félszuterénben, ketten pedig - félősségük, szocializálatlanságuk miatt - kinti kennelt kaptak. A többségük sétáltatható, és várja is az extra lehetőséget.

A menedék udvarán lehet parkolni, a környéken kényelmes séta tehető. Fontos, hogy nagy sárra lehet számítani!

A kutyaürüléket kérjük, mindenki szedje össze, a zacskót a menedékben ki lehet dobni, de szeretnénk tisztán tartani a környéket.

Ha jönnétek, mindig telefonáljatok előtte, hogy számíthassunk rátok. A kinti számunk: +36705257522.

Mindenkit szeretettel várunk!
Gyertek, szeressetek bele a hangulatába!


Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram