Zefke

Zefke bénultan érkezett, az állatorvos kért neki segítséget. A volt családjával is kapcsolatba kerültünk, az ő lehetőségeik a szteroidos kezelésnél végetértek. Egy gerincműtét 200.000 Ft felett van a megfelelő diagnosztikai eljárással, ezután pedig jön a rehabilitáció. A legtöbb kutyás ekkora kiadásokra nincs felkészülve. Zefke öt éves és szuka. Benyomódott egy porckorongja, azt el kellett távolítani. 50% esélye volt nagyjából arra, hogy újra talpra állhat, de a mozgása, ha lassan is, javul. Sosem lesz talán tökéletes, de karácsonyi csodaként járni kezdett. Jelenleg a hólyagjára rá kell még nyomni, mert ugyan pisilni tud, de hajlamos nem kiüríteni az egészet. Egész életében támogatni kell az ízületeit, nem sportolhat aktívan, de sétálhat, élhet. Zefke karakán, nem köt az emberrel elsőre barátságot, de akiket ismer, azokért rajong, igényli a figyelmet és a szeretetet. Szeparációs szorongó, matrica kutya. Más kutyákkal hajlamos aljaskodni, de a tacskókat bírja. Nagy felelősséggel járna az örökbefogadása, de gazdit keres.

Zefke műtéti költségeire nem jött még össze a fedezet. Ő az utolsó bénult, akit fogadni tudtunk most. Nincs ennyi pénzünk, sem panziós lehetőségünk. A gerincműtött kutyákat, mégha újra megtanulnak járni is, nehéz örökbeadni nagyon. Megteltünk.

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Zefke"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Zefke oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható majd örökbe, benti tartással.

Sorszám
2020/236
Fajta
tacskó
Nem
Szuka
Méret
Kicsi
Született
2015.10.20.
Kor
Középkorú (6-10)
Származási hely
gazdától, Veresegyház
Bekerülés időpontja
2020.08.11.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram