Terasz
Terasz a már ismert nyírbogáti szaporítótól került a gondozásunkba, ahol a kutyák leírhatatlan körülmények között éltek, gyártották a hasznot hozó kölyköket a saját szervezetük kárára. Kiderült, hogy neki volt előtte gazdája, és hogy a neve valójában Dongó. Öt éve veszett el. Nem tudni, hol töltötte ezt az időt, pedig a regisztrált chipjénél azt is jelezték, hogy elveszett. Mivel ivaros, így remek szaporító alap lett. Többször beszéltünk az eredeti családjával, szerették volna őt visszakapni. Terasz ivartalanítása után ez meg is történt.

A mi feltételeinkkel ment "vissza", örökbe. Ennek a benti tartás is része amúgy. Ráadásul ez a kutya egyszer már, valamelyik szökése eredményeként pórul járt, a szaporítótelep lett volna a végállomás. Megint utcán volt. A gazda nem jelezte felénk. De szerencsénkre az ottani állatvédőkkel vagyunk olyan viszonyban, hogy szóltak, amikor megtalálták. Ezután pedig vissza is költözött hozzánk, és egy igazán jó gazdit keres.

Terasz egy öt év körüli, standardon felüli méretű, szálkás szőrű tacskó kan. Akaratos, érdekérvényesítő, de gyorsan oldható. Mozog, simogatást kér, kedveskedik, intézkedik. Jó idegrendszerű, de foglalkozás igényes kutya. Szökésre hajlamos!

Ha segítenétek Terasz költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Terasz"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Terasz oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram