Pletyka
Pletyka egy középkorú szuka, kb. az ősanyja lehet (a többi kutyát elnézve) a hajdúszoboszlói érkezőknek. Közepes termetű, fekete, hosszabb szőrű keverék. Stabil, okos. Tutira nem a fertőben nőtt fel, valahol élt előtte. Már a tisztulási folyamatot is nagyon élvezte. Tud pórázon sétálni, ismeri a kutyatápot is (a többiekkel ellentétben). Szépen nyit az ember felé. A kennelben ugat, szeparál. Ez gond lehet, bár nem tűnik kezelhetetlennek, de nem rejtjük véka alá. Kutyákkal és cicákkal az előéletéből fakadóan kompatibilis. Mivel a házba zárva élt leginkább, a szobatisztaságot várhatóan nehezebben tanulja majd meg.

Pletyka néhány hónap gazdás lét után visszajött. Az örökbefogadók nem tudtak megküzdeni a szeparációs szorongásával. (Sose felejtsük el, hogy ez nem csak a kutya gondja, a gazda reakciója, megoldókulcsai nagyban befolyásolják, hogy mennyi idő alatt rendeződik a dolog.)

Pletyka a hajdúszoboszlói pokolból menekült - látott és megélt már ezernyi rosszat, aztán túlkötődött, és huss: vehette a hétmérföldesét. Tündér. Lakáshoz szokott. Barátságos. Kell vele foglalkozni, de nem egy pszichoeb.

Pletyka ideiglenes befogadóhoz került, ezt hálásan köszönjük. Újra gazdit keres.

Ideiglenes befogadója ezt írja róla: Gyakoroljuk a laza pórázas sétát, ebben még van hova fejlődnie, de a behívással várhatóan nem lesz nála gond. Az ül és fekszik vezényszavaknál a „rémlik, mintha látnám” arckifejezés ül ki rá, de gyakorlással és némi virslivel hamar fel lehet frissíteni az emlékezetét. Kisgyerek, másik kutya, teknős, zsiráf, ormányos medve, gekkó mellett is boldog lenne, ha ezek bármelyikéhez egy jó gazdi is jár. Nem túl magas energiaszintű, nem lesz mérges, ha nem agility bajnokság a cél, de pl. a hoopers-t valószínűleg szívesen kipróbálná.

Ha segítenétek Pletyka költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Pletyka"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Pletyka oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram