Péló
Péló egy fiatal, terrier keverék kan. Végtelenül kedves. Hogy miért lett akkor Péló? Mert az volt. Kezdetben rémesen viselkedett, ugatott és intézkedett, de ez csak részben a terrier koefficiens, a másik rész a neveletlenség. Eddigi élete során túl sok korláttal nem találkozott. Péló okos, eszes és aktív. Szabad, mozgékony, a jég hátán is megélne. Szeret sétálni, mindenkivel kompatibilis, nem hepciáskodik.

Hónapok óta egy kennelben él, pedig rajong az emberekért, és sokkal több foglalkozásra, figyelemre és szeretetre van szüksége. Nem az a keresett külsejű eb, viszont ha valaki nem csak a kanapén hempergéshez keres társat, felcsillanhat a szeme. Fokozott aktivitással és kutyaiskolával Péló álomkutyává válhatna. Rutinos, szerető gazdát keresünk neki. S amíg ő rátalál, Péló egy ideiglenes befogadó otthonában szívja magába a tudást, és készül a gazdis életre.

Péló oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram