Palacsinta
Palacsinta egyike a Hajdúszoboszlóról elrettentő tartási körülmények közül érkező négy juniornak. Ő az egyetlen szuka, 3-4 hónaposnak kinéző, de fogai alapján 5-6 hónapos. A kölykök nem ettek rendesen, nem voltak parazitamentesítve, elmaradtak a fejlődésben. Palacsinta is hiányos szocializációjú, de még hiányosabb izomzatú, gombás orrú, görnyedt hátú kiskutya. kedves, ő nyit a legügyesebben. Most még csontváz és kopott, de szépen össze fogja kapni magát. Nem lesz nagytermetű kutya! Imádjuk már most. Kutyákkal és cicákkal az előéletéből fakadóan kompatibilis. Mivel a házba zárva élt leginkább, a szobatisztaságot várhatóan nehezebben tanulja majd meg. Az oltási programját a leendő gazdinak kell folytatnia, és a szívféreg prevenció, valamint az ivartalanítás is kötelező a benti tartás mellett.

Palacsintával együtt 16 kutya került innen egyszerre az egyesülethez. Az ő költségeik előteremtéséhez kérnénk segítséget.

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"HAJDÚSZOBOSZLÓ"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Palacsinta az oltási sor folytatásával, ivartalanítási kötelezettséggel, chippel ellátva, benti tartással keresi majd szerető gazdiját.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram