Pacek
Paceknak a hódmezővásárhelyi telepről kértek segítséget, mert bár volt rá több érdeklődő, végül mégsem vitte ki senki. Talán staffordshire bullterriernek szánhatták, talán jobb családból indult (kölyök parvó oltása is van!), de aztán hamar leégett a kanóc. Majdnem. Pacek egy Buddha kutya, az elég para külső egy nagyon együttműködő kutyát takar. Pár éves, szeleburdi, emberközpontú, energikus. Jelenleg a legnagyobb ellensége a saját erőnléte, ami egyelőre nincs, a korához képest elég puding. Majd sokat mozog, edz, fut, és minden rendben lesz. Más kutyákkal vagy egyéb állatokkal sincs baja, barátságos mindenkivel. Nem gerjed a lovakra és magasról tesz a macskákra is. Szívesen sétál, mindent megszemlél, felfedez. Csirkementesen etetjük, mert enyhe allergiát jelzett. Jelenleg kennelben él, de fázós, meg eleve készen állna elköltözni. Nem egy sugárzó géniusz, nincs benne semmi rafkósság. Egyszerűen csak jó kutya. Benti tartással keresi felelős gazdáját.

A fuvarjára a TAT - Thüringer Animal Transport Kutyaszállítást kértük fel. A kiváltása is pénzbe került. Pacek nem tervezett kutya. Minden induló támogatást megköszönünk.

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"PACEK"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Pacek oltva, ivartalanítva, chippel ellátva fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram