Oreo

Oreo egy fiatal, nyakigláb, nagyobb termetű kan kutya. Talán vizslavér csörgedezik az ereiben, egy vékony vonónyi bullal spékelve. Szeleburdi, örökgyerek vonásai erősen a vizslás vonalat emelik ki, nem szenyázós. Más kutyákkal, főleg szukákkal szoktatás után vígan elvan; viszont határozott gazdát ( nem = a durvával ) igényel, mert bizonytalan helyzetekben dominánanciára hajlamos lehet, kezelhető mértékig. Pórázon néha arcoskodik, beszólogat másoknak. Amint biztonságos hátteret érez maga mögött, kiegyensúlyozott, lakli kamaszként éli világát.
Oreo és Csipesz tavaly csapódott egy erdőben túrázó férfihoz, aki nem hagyta őket magukra, megoldást keresett nekik.
Oreo még nem is igazán felnőtt, ami a viselkedését illeti. A termetével, erejével nincs tisztában. Jó szándékú, figyelmes, kedves kutya. Nagyon okos, könnyen tanul. Mindemellett nagyon energikus, erős, hajlamos vicceskedésből csipkedni, felugrálni, és ha beindul, húz, mint a fene. Ezen képességeit kiaknázandó, néha elugrik mantrailingezni, ami nagyon bejön neki, mert az orra kiváló, észbontó gyorsan fut és figyel az emberre. Nagy mozgásigényű, megfelelő foglalkozással akár komolyabb sportolásra is alkalmassá tehető. A kutyaiskola szocializációs vonala nála evidencia kell, hogy legyen. Egyrészt élvezné és sikerélményt okozna a gazdának is, másrészt a kisimult együttéléshez erősen javasolt.
Oreo sétálni, kirándulni is szeret, meg úgy kábé mindent, ahol mozog, és az emberrel együtt lehet. Nagyon igényli a vele való érdemi foglalkozást. Nagyon bírná, ha egy szerető, nyüzsgő család tagja lehetne.

Ha segítenétek Oreo költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Oreo"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Oreo oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2020/391
Fajta
keverék
Nem
Kan
Méret
Nagy
Született
2019.11.01.
Kor
Fiatal (0-5)
Származási hely
talált, Bocskaikert
Bekerülés időpontja
2020.12.24.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram