Nano

Nano a már ismert nyírbogáti szaporítótól került a gondozásunkba. A kutyák öt telephelyre szétszórva, leírhatatlan körülmények között éltek, gyártották a hasznot hozó kölyköket a saját szervezetük kárára. Nano egy yorkie kan. Rezgős, félős, para pöttöm, fiatal felnőtt. Nem volt jó élete eddig, de megmenekült. Egyelőre nem sokat ért a világból, ő nem egy kanapéról került a nyírbogáti szaporítóhoz, az biztos. Parazitamentesítjük, elkezdjük az oltási programját, amint lehet... Aztán jobb szőrbe is kell hozni. Könnyen elhagyható, mert fogalma sincs a pórázról, és saját magától is megijed. Rendkívül felelős, türelmes, de az igazi kutyaságot is megadni akaró gazdát keres.

A nyírbogáti szaporítótól 5 kutya érkezett a gondozásunkba. Ha segítenétek a költségeik előteremtésében, azt megköszönjük.

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"LE A SZAPORÍTÓKKAL"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Nano kobzásból származó bűnjel. Oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram