Mulatka
Mulatka egy féléves, huncut szemű kan. Majd kicsattan az egészségtől és a boldogságtól. Pedig volt honnan lábra állnia. Egészen apró gyerekként egy háznál találták bőrbetegen, sebekkel, hegekkel a testén. A gondos ápolásnak is köszönhetően mára egy nyurgalábú, puhabundás, csíkostestű lakli kamasz lett, aki élvezi az élet adta örömöket. Bullféle felmenőire a külseje emlékeztet, bár az is puhítottabb, nyurgább. Kedves természetű, az emberekért rajong, minden kutyával kompatibilis korra, nemre, méretre, színre.. való tekintet nélkül, a pajtásaival játékosan nyomulós, kajla kiskutya.
Okos, tanulékony, magával ragadóan helyes kölyök. Szeret rohangálni, apportos is. Az alap tudáselemekkel rendelkezik, lakáshoz szokott. Nem ugatós, nem tolakodó, bár a társaságot kimondottan szereti.
Keressük neki azt a felelős, szerető családot, akik az oltási sor folytatását vállalják, és nem okoz nekik óriási meglepetéseket egy kölyök életstílusa, életigenlése.
Mulatka aktívabb életet élő családban igazán jól tudná érezni magát, kirándulásokon remek társ lenne, megfelelő foglalkozás mellett kutyás sportokban is szép eséllyel indulna.

Ha segítenétek Mulatka költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Mulatka"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Mulatka benti tartással, az oltási programja folytatásával gazdisodhat.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram