Muki
Muki altatás elől menekült. 20 kg feletti, alacsony, de zömök kan. Nem lehet csak úgy felkapni. Jólelkű, nyugodt, más kutyákkal kompatibilis. Sétálni szeret, a lakásban élés alapjait ismeri. Vicces, vidám figura, nem éli meg traumaként a változást.

Muki családi panzióból ideiglenes befogadóhoz költözött. Szeretnénk hinni, hogy neki ez érdemi előrelépés lehet.

Ideiglenes befogadója a következőket írta róla:

Vendégekkel példás magatartást mutatott, okos kutyaként viselkedett, sok simit és figyelmet kért. Vokális jószág, jelzi ha szeretne valamit. A séták során kezd megengedőbb lenni a fajtársakkal, van akit szívesen inkább játékra invitálna, de vannak kevésbé szimpatikus haverok is. Esőben is mintaszerűen sétál.

Tanítgatás során a jutalomfalat abszolút nyerő, de nyugodt környezet kell, hogy vissza is tudja idézni a dolgokat, a külvilág még nagyon leköti mikor kint járunk. Kis futás jólesik neki, kell picit fárasztani sétával, hogy igazán jól érezze magát.

Éjszaka nyugodtan alszik, kis horkolás kíséretében.

Muki egyéniség, de a kemény fej mögött egy nagyon kis szeretetéhes kutya bújik meg, akiből egy türelmes és határozott gazdi igazi társat nevelhet.

Muki oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram