Minecraft
Minecraft egy pár hónapos, tacskó jellegű kölyök. Eleven, lebontja a házat, szóval tárgyféltők ne jelentkezzenek eleve. Testvérével, Fortnite-tal érkezett, kettejük közül ő a kevésbé érdekérvényesítő, puhább jellem - de nem omega. Benti tartással, aktív életet élő, felvilágosult állattartó gazdit keres. Nem számít annak, aki bekamuzza az ivartalanítást, de van saját, ivaros állata. Akiben felmerül, hogy csak amíg nincs otthon, kinn hagyja a kertben a kutyát. Akinek nem evidens a kullancs- és bolha elleni kezelés, szívféreg prevenció. Lesznek villongásai, bepróbálkozásai. Fog bunkón viselkedni. Lesz ugatós időszaka. Pont ugyanolyan élvezettel rág szét egy tejfölös dobozt, mint egy Gucci cipőt. Nem karácsonyi ajándék, januárban, a második oltása után költözhet, de utcára még nem vihető akkor sem. Jelenleg babusgatni sem lehet őket.

Minecraft az oltási sor folytatásával, ivartalanítási kötelezettséggel, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram