Mányi Módi
Mányi Módi egy pár hónapos keverék szuka. Az út szélén kirakott két zsák szemét mellett talált kis pöttöm. Kisebb termetű is marad valószínűleg. Az elsődleges parazitamentesítése megtörtént, jó eséllyel életében először... Most pedig várunk, hogy ha lappang benne valami, arra ne oltsunk rá. Utána jöhet a parvó elleni védőoltás. Reméljük a legjobbakat. Gyorsan tanul, jó agyú mütyürke. Rövidke élete alatt is megtanulta már, hogy az embertől sok jóra nem számíthat, ennek megfelelően elsőre rettegett. Kedves, nyitni vágyó kiskutyává vált röpke pár nap alatt. Idegenekkel most is bizalmatlan még, de ez érthető. Ezen tovább dolgozunk, beleszeretjük a békét. 14 napig az eredeti gazdáját keresi, aki a település mezőőrénél jelentkezhet. Utána új otthont keresünk majd neki. Addig is ideiglenes befogadóhoz költözött, ott még gyorsabb ütemben fejlődhet, és megtanulhatja, milyen családban élni.

Ha korábbi tulajdonosa nem jelentkezik érte, Mányi Módi az oltási sor folytatásával, ivartalanítási kötelezettséggel, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható majd örökbe, benti tartással.

E-mail: eszkulap2016@gmail.com

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram