Lüszi
Lüszi Szolnok mellől érkezett, egy út menti árokban találták. Az elsődleges állatorvosi vizsgálat, amelyre a megtaláló vitte el, gerinc- és medencetörést mutatott a súlyos külső sérülések mellett. Lüszit autóbaleset érte. Nem csak törései voltak, jó mélyen össze is volt a teste kaszabolva. A Primavet Állatkórházba került, ahol egyetlen állatorvos vállalta a műtétjét - köszönjük dr. Benda Dávidnak. A gerince úgy sérült, hogy elszakadt a gerincvelő. A gerinc rögzítése tudott csak megtörténni, de legalább fájdalma nem lesz. Lüszi nem fog járni. A hólyagját nyomni kell, a székletét nem fogja tudni kontrollálni. Ez nem idilli a gazda szempontjából, de ha kialakul a napi rutin, már nem megugorhatatlan feladat. Lüszi pedig boldog lesz. A kutyáknak ez az állapot nem szenvedés, ők minden helyzetben megtalálják az örömet, a jót. Lüszi a maga módján aktív, kommunikál, kapcsolatot tart. Okos kutyalány tele érzelemmel. Idegenekkel bizalmatlan, de akiket ismer, azokkal kedves és együttműködő. Bújós. Más kutyákkal jól kijön. Ügyesen kutyakocsizik. Nem ugatós. Jelenleg családi panzióban lábadozik. Nem a könnyű együttéléses verzió, tényleg sok lemondást követel majd, de jól járna vele valaki.

Lüszi számára tárgyi adományként köszönettel fogadunk:

- immunerősítőket (Immunovet, Vetri-DMG),

- d-mannose és tőzegáfonya kapszulát,

- Skelevet kapszulát,

- Milgammát,

- 60x90 cmes kutyapelenkát vagy betegalátétet,

- S méretű belebújós kutyabugyit - szukákra valót.

Előzetes egyeztetést követően az adomány személyesen átadható Pócsmegyer-Surányban, vagy e-mailben adunk a futároztatáshoz címet.

Ha segítenétek Lüszi költségeiben, azért nagyon hálásak lennénk.

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"LÜSZI"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Lüszi oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten lesz örökbe fogadható ha majd készen áll, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram