Levendula
Levendulát nem terveztük, a szerencsi önkormányzati telepről hoztuk el. Kistermetű, alacsony, de vastag csontú szuka. Farka nincs. Az egyik szeme fejlődési rendellenesség miatt nem egészséges, a szemüregben ott van egy csökevényes, aprócska, semmire sem jó szemgolyó. Ezt el kell majd távolítani. Levendula bőrbajával érkezése óta küzdünk sikertelenül. Demodex alapú a fertőzés, azt tetézte egy makacs baktérium. Az immunrendszere romokban van, emiatt semmi nem gyógyul rajta jól. Még keressük mi van a háttérben, kivizsgálás alatt áll. Minden ellenére hálás, kedves, együttműködő. Érzi, hogy bár mi is zaklatjuk őt, de az érdekében és nem ellene tesszük. Más kutyákkal is jól kijön. Kenneltiszta, rettentően okos kutya. Szívférges, a lassú módszerrel kezeljük, ezt bárki tudja folytatni. Gennyes méhgyulladás miatt sürgősséggel már ivartalanítva is lett, jelenleg még lábadozik, de szépen viselte a megpróbáltatásokat. Most még kell hozzá a szív nagyon, de hamarosan a szemnek is tetszetős kutyalány válik belőle. Nem indult jól az élete, de reméljük, hamar lesz majd szerető családja neki is.

Köszönettel fogadunk számára 10-20 kg-os kutyára való Bravecto tablettát, Royal Canine Skin Care tápot, lazacolajat, béta-glükánt és megmaradt Tsefalen tablettát.

Levendula nem lesz olcsó orvosilag sem sajnos. Ha ti sem mondtatok volna rá nemet, szálljatok be, légyszi, a költségeibe.

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"LEVENDULA"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Levendula oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram