Kuckó
A Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány kért segítséget 4 kölyöknek, akik katasztrófa körülmények közül érkeztek. A soron a kiskutya játék, nincs mit szépíteni... amint leszedhetők az anyáról, már szórják is szét: legyen mindenkinek igazi plüsse. Nem csoda, ha az életesélyeik alacsonyak. A fertőzés csak az egyik ok. De vannak durvább opciók, mint a túl korai elválasztás miatti éhenhalás, a paraziták, a gyerekek húzása-nyúzása közben szerzett sérülések, vagy akár a kiskamaszok kínzásai.

Hozzánk 3 kan (Katapult, Kuckó és Kvarc) és egy szuka (Kölni) érkezett. Várhatóan közepesek lesznek, azt tippeljük, hogy állni fog a fülük, juhászosan.

Kuckó életrevaló, nagyon okos, lelkes, barátságos, játékos kölyök. Nyurga gyerek, kutyás sportokra is alkalmas lesz. Kutyaiskolát javasolunk vele is elvégezni. Kuckó mehet aktívabb családba, ahol nagyobb a nyüzsi, mert nem rebbenékeny - családi kutyasági alapokkal rendesen felszerelt, stabil kiskutya. Várhatóan közepes termetű, álomszép kutya lesz.

Az egyetlen kölykös ideiglenes befogadónkhoz kerültek. A második oltásuk után mehetnek végleges otthonaikba. Az ivartalanítását a gazdinak kell biztosítania 8 hónapos kora körül.

Nagy segítség lenne, ha meglepnétek őket:

- jó minőségű kölyök táppal (Happy Dog, Royal Canine stb.),

- 60x90 cm-es betegalátéttel, kutyapelenkával.

A futároztatáshoz adunk címet, adatokat.

Ha segítenétek Kölni, Katapult, Kuckó és Kvarc költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"KÖMLŐI KÖLYKÖK"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Kölni, Katapult, Kuckó és Kvarc benti tartással, az oltási program folytatásával és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram