Komancs

Komancs egy terrier keverék szuka, 10 éves, ivartalanított. A korát letagadhatja, mert agilis, kompakt kutya, de persze nem megy visszafele az időben. Előző családja szerette, de mivel kinti kutya volt, és a lábasjószág sem barátja, ráadásul ugatós is, így mennie kellett. Valóban elég vokális, ha lát valamit, ugat. Ez részben reaktív csak, ha elindul a folyamat, benne is ragad, elszórakoztatja, megnyugtatja magát a saját hangjával. Dolgozunk ezen, és a helyzet bár nem tökéletes még, de javult. Most Kongot is mozgathat, az átmenetileg leköti. Sétára is többet adjuk ki, szeret is kirándulni, tanulni dolgokat. Őt viszont egy fél órás séta nem meríti le, sokkal többre van igénye, mint ahogy sok pozitív megerősítésre is. Erősen szeparál, illetve folyton keresi az elvezető utat. Szeret házat őrizni, de pihenni is. Komancs nem jön ki más kutyákkal, egyke lenne.

Olyan személyi menedzsert is keresünk neki, aki néha elvinné túrázni Mány határain túlra is, illetve aki néhány órára megosztaná vele az otthonát, hogy lássuk, ott könnyebben lenyugszik - e. Hogy ne csak a kennelt tapasztalhassa meg.

Ha segítenétek Komancs költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Komancs"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Komancs oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2020/235
Fajta
terrier keverék
Nem
Szuka
Méret
Közepes
Született
2010.12.01.
Kor
Idős (10+)
Származási hely
gazdától, Mány
Bekerülés időpontja
2020.08.05.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram