Kisvaki
Kisvaki egy nyolc éves, tacskó keverék szuka. Gazdája halála után kértek neki és 6 társának segítséget a szomszédok. Megszeppent, de kedves kutya. Más kutyákkal jól kijön, az emberekkel egyelőre inkább semleges. Túl sokat élt érdemi kontaktus nélkül, újra kell építeni mindent. Magasvemhesen érkezett, gyorsan átesett az ivartalanításon, így most a saját erősödésére koncentrálhat. Szerencsére hamar ideiglenes befogadóhoz költözhetett, ahol felfedezheti a családban és lakásban élés szabályait, és könnyebben megtanulhat nyitni az emberek felé, amíg eljön érte egy türelmes gazdi.

A Vahur Állatvédő Egyesülettel és az Ebremény Kutyavédő Egyesülettel együtt sikerült mind a hét kutyát elhelyezni, hozzánk négyen kerültek. Fuvarjukat mi rendeztük, erre a TAT - Thüringer Animal Transport Kutyaszállítást kértük fel. Ha a fuvar költségeibe be tudtok szállni, az nagy segítség lenne! Több sz?z km volt az út.

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"HETEK FUVARJA"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Kisvaki oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram