Kira

Kira egy közepes termetű, zömökebb bull típusú keverék szuka. Végtelenül emberközpontú, jószándékú, kimondottan barátságos.
Minden emberrel kedves, a simogatást élvezi, de a hirtelen mozdulatoktól megijed. Igényli az ember közelségét, kapcsolódik, de nem tolakodó. Imád bújni, simogatva lenni. Simulós, ragaszkodó, a gondolatokban olvasni akaró, mindenért hálás kutya.
Csendes, a kennelben is. Nem ugat ész nélkül, igazából talán nem is hallottuk a hangját még. Egyáltalán nem terrier mentalitású.
Szívesen és ügyesen sétál, szeret kirándulni, új helyeket megismerni, de nem sportos. Ennek látszatára sem törekszik. Nem lesz élsportoló: a könyöke nem volt jó, megoperáltattuk, ami azóta kiválóan szuperál. Az egyik szemére nem lát jól.
Csak egyke lehet, de a séták során nem kell rá szájkosár, alapvetően nem prédás, és reaktivitást nem mutat. Érdeklődést sem, ha őszinték akarunk lenni. Az ételét, helyét nem félti. Nem bonyolult kutya annak ellenére sem, hogy bull. Valaki nagyon jól fog vele járni...
Láncos volt, nálunk kenneles, lakásban soha nem élt még. Pedig pihe szőrű és fázós.

Kira nem a túl aktív terrierek közé tartozik. Rengeteg féle gazda mellé tudna passzolni, nagyon szerethető, bársonybundájú, babusgatható kutya. Minden jófajta buliba be lehet vonni.
A telet szeretnénk, ha már családban tölthetné, ő pedig szeretne végre tartozni valakihez, úgy igazán. Ezért gőzerővel keressük a végleges gazdáját.

 

Ha segítenétek Kira költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Kira"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Kira oltva, ivartalanítva, chippel ellátva fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2020/245
Fajta
am.staff. jellegű
Nem
Szuka
Méret
Közepes
Született
2016.02.01.
Kor
Középkorú (6-10)
Származási hely
menhely, Kisvárda
Bekerülés időpontja
2020.08.25.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram