Kandli
Kandli egy fiatal felnőtt, kuvasz jellegű kan. Dominánsnak tűnt az Illatos úton, mert őrjöngött a kennelben. Határozott, de szerető kézben tökéletesen működik. Az emberben védelmezőt keres, ha magára számíthat csak, pánik-agresszívbe fordulhat. De már nem fog ilyen helyzetbe kerülni. Dysplasiás, ezt amint lesz rá biztonságos lehetőség, kivizsgáltatjuk, hogy igényel-e műtéti beavatkozást. Érkezésekor véres volt a vizelete, hólyagköve volt, így struvitkő képződés elleni tápot kell fogyasztania, élete végéig, évenkénti kontrollal. Nőpárti inkább, a férfiaktól tart, de nem reménytelen. Sok dolgot kell még tanulnia, pótolnia, de igyekszik nyitni, igazodni. Bújós, igényli a gazda közelségét. A macskák nem érdeklik. Kandli nem idős, és gyönyörű. Nem egészséges, ezért válhattak meg tőle. Stabil és egyenes módon kommunikáló, szerető családra van szüksége, melynek része, és nem kertben kitett őrzője lehet.

Struvitkő képződés elleni tápot adományba is köszönettel fogadunk számára - a táp márkája mindegy. Személyesen a 17. kerületben tudjátok átadni, de e-mailben adunk a futároztatáshoz is címet. Előre is köszönjük.

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Kandli oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram