Johnny Rotten

Johnny Rotten a miskolci gyepmesteri telepről érkezett, és harapós hírében állt. Korábban úgy értesültünk, hogy elkéstünk, mert már elaltatták korábbi gazdája kérésére, de szerencséjének köszönhetően mégis itt van velünk.
Nem vegzálható tacskó, de a gondozójával cuki és ragaszkodó. Ha a keretek megvannak, ő nyugodt és kedves. Gyerekek mellé a harapóssága miatt biztosan nem mehet. Karakán és igazságosztó. Mindenkit befenyít, morog, zsörtölődik. Utálja a többi kutyát, a tacskó szukákkal tesz csak kivételt, de a falkavezére miatt nagy duzzogva (tényleg) elviseli őket.
JR imád sétálni és enni, szereti a nyugalmat is. Macskákkal nem kompatibilis. Nem való kezdő tacskósoknak, viszont jó kézben egy vicces társ hatalmas egoval.
Johnny Rotten rövid gazdisodás után visszakerült gondozásunkba. Azért, mert úgy viselkedett, amilyennek hirdettük. Hiába látogatták hónapokig, azokon a randikon cuki volt. Lakva ismerszik meg, de ő a gyengét be fogja fenyíteni mindig.
JR nem fiatal, nem laza és nem jó arc. Kell fárasztani mind fizikailag, mind agyilag. A leendő gazdának kell, hogy legyen kutyás rutinja + tartása, jó értelemben vett tekintélye.

Ha segítenétek Johnny Rotten költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Johnny Rotten"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Johnny Rotten oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2020/210
Fajta
tacskó
Nem
Kan
Méret
Kicsi
Született
2014.03.25.
Kor
Középkorú (6-10)
Származási hely
gyepmesteri telep, Miskolc
Bekerülés időpontja
2020.07.27.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram