Gyerecsak

Gyerecsak egy kis balesetes tacskó keverék kan. Egészen pöttöm kiskutya. Gyömrőn találták. Chipje nem volt, így érvényes oltása sem, és innen tovább gondolva, nagy valószínűséggel felelős tartása sem..
Megtalálásakor mélyfájdalomérzete nem volt, hanem egy hupli az oldalán igen, amiből szivárgott valami. Ment tovább az állatkórházba, hogy lássuk: lehet-e segíteni, mivel is állunk szemben.
Gyerecsak a hólyagját nem tudta magától üríteni. A röntgen törést nem mutat, egy csigolya képe gyanús. Megoperálták, a berobbant csigolya kimerevítésre került. Jó, hogy a hátsó lábaiban újra lett mélyfájdalomérzet. Viszont a hólyagját még nem üríti, nyomni kell. A testén harapott sebek és a millió bolha árulkodott a korábbi "jól tartásáról".
A gerince törött, merevíteni kellett. Gyerecsak pole pozícióból indult a gyógyulás útján, mert vannak reflexei, és látszik az is, hogy nagyon szeretne elindulni. Heti egyszer fizioterápiára jár, igazából jobb lenne, ha többször is eljutna. Imád élni, gurgulászik a kis kocsijával, mondja a magáét és boldog.
Gyerecsak fiatal, kedves és együttműködő. Megfelelni akaró. Nem diszponálja túl magát, ám nagyon szereti, ha foglalkoznak vele. Übercuki, nem tolakodó vidámságbonbon.
Gyerecsak gőzerővel keresi azt a felelős és fanatikus gazdit, akinek berobogna az életébe. Addig is remek ideiglenes befogadójának napjait ragyogja be.

Tárgyi adományból Gyerecsak részére az alábbiakat fogadnánk szívesen:
- 60x90 cm-es betegalátét,
- Arthrocol Mobility szert,
- béta-glükán kapszulát,
- Milgammát.

Ha segítenétek Gyerecsak költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Gyerecsak"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Gyerecsak oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2021/204
Fajta
tacskó keverék
Nem
Kan
Méret
Kicsi
Született
2019.09.01.
Kor
Fiatal (0-5)
Származási hely
talált, Gyömrő
Bekerülés időpontja
2021.08.09.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram