Gyepa
Egyszerre három kidobott kölyökkel lettünk gazdagabbak, akik a gyomaendrődi gyepmesteri telep önkénteseinek köszönhetően kerültek hozzánk. Április második felében születtek, mind szukák, nagyjából most fejezték be a szopást, de már nem kellettek. Valaki kitette őket. Alapvetően nem fogadunk kölyköket. Mindig leírjuk, mert fontos, hogy mindenki tudja a saját határait. Most azért tettünk kivételt, mert az egyik kölyök, Gyepa nem jár. A hátsó lábai ernyedten lógnak, de csóvál és ürít.

Be is ugrott a Primavetbe, ahol a röntgen alapján kiderült: Gyepa nem operálható, nincs semmi a tornán, fizioterápián kívül, amit tenni lehet, azt is csak azért, hogy ne legyen ilyen merev a hátsó testfele. Genetikai defektus. Úgy született, hogy a hátsó lábaiban található csontok között nincs ízület. Emiatt azok csak lógnak, járásra soha nem lesznek alkalmasak, Gyepa kerekeskocsis kutya lesz, abba fog belenőni. Nem bénult viszont! Ez nagy különbség. Lesz vele macera, költség is bőven, de mégis más, mint egy bénult kutyával élni. Viszont hatalmas felelősség. Gyepa várhatóan kistermetű marad. Még nem szobatiszta, túl kicsi, ez sem segít, mindene felcsípődik. Ha valakinek van XS-es szuka kutyára való pelenkája, mi köszönettel fogadjuk. Nem tudjuk, mik az életkilátásai, a genetika kiszámíthatatlan. Hisztis tapacs. Kézben szeretne lenni, az emberen lógna folyton. Lesz családja?

Mondjuk most még kezdődik a parvó paránk párhuzamosan a féregtoxikózis félelemmel. Szóval kell a drukk nagyon.

Tárgyi adományokból fogadunk:

- 60x60-as vagy 60x90-es kutyapelenkát vagy betegalátétet,

- Starter konzervet.

Az anyagi támogatást is megköszönjük.

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"GYOMAI GYEREKEK"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Életkorukból adódóan nem rendelkezünk sem a kölykök természetére, sem a leendő méretükre vonatkozóan biztos információkkal, de a fotók és a leírások alapján jelentkezni már lehet rájuk!

Gyepa az oltási sor folytatásával, ivartalanítási kötelezettséggel, benti tartással keresi szerető gazdiját.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram