Gyelv

Gyelv egy kisebb termetű, hódfarkú, vaskosabb csontozatú, csendes kis szuka. Hamar kötődő, ragaszkodó.
Több társával egy házi szaporulatból származik. Két hónapig ideiglenes befogadónál élt, majd visszakerült hozzánk. Gyelv egy ragaszkodó, játékos kutya lett. Pórázképes, kutyákkal, főleg kanokkal szoktatható, a neki tetsző kanokkal még pórázon is játékot kezdeményez, túlpörögni is hajlamos.
Megfelelni vágyó, szeparációs szorongásra hajlamos lehet, mert erősen tud kötődni, erre készülni, és ezzel foglalkozni kell majd a leendő gazdának.

Elmondás alapján tudjuk, hogy pórázreaktivitást mutatott más kutyákra, mint azt is, hogy egy ilyen alkalommal belekapott a mellette álló ember lábába, emiatt lett visszaküldve a lakásból a kennelbe.. Mivel emberre semmiféle agressziót nem mutat, így szándékosság nem állt a háttérben. Nálunk pórázreaktivitást sem mutat.
Az embereket szereti, igényli az iránymutatást, figyelmet. Jószándékú, bár a kommunikációs eszköztára sem sokoldalú. Gyelvnek nincs nagyon széles mimika palettája, mindenre úgy reagál, mint egy Zs-kategóriás színésznő. De ettől még nagyon szerethető! Nem ugatós, nem minden helyzetben stabil, viszont szépen kizökkenthető kiskutya. Sétálni szeret, szállítóboxba könnyen betehető, csendben utazik. Szüksége van arra, hogy a póráz végéről nyugalmat sugározzon felé az ember, képes legyen kezelni a helyzeteket. Akkor Gyelv is kisimul, s nincs vele gond. Kutyaiskola látogatása javasolt vele is.

Kinti kenneles, de élt már lakásban, szobatiszta, nagyon jó lenne végre lakásban, igazi, felkészült, szerető családjában tudni őt.

Ha segítenétek Gyelv költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Gyelv"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Gyelv oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2021/023
Fajta
keverék
Nem
Szuka
Méret
Kicsi
Született
2015.06.01.
Kor
Középkorú (6-10)
Származási hely
menhely, Gyömrő
Bekerülés időpontja
2021.01.16.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram