Filc

Filc terrier keverék. Kistermetű, középkorú szuka. Emberekkel kedves, mókás, igazán szerethető egyéniség.
Terrier mixként azért rátermett embert igényel, pörgős és intézkedős. Megfelelő kézben jó kutya, viszont esetében tényleg egyszerre kell a szív és az ész is, hogy jól működjön. Akkor viszont lesz egy okos, lefáraszthatatlan, könnyen motiválható, gyorsan tanuló, minden hülyeségünkben partner kutyánk. És edzőtársunk.
Nagyon valószínű, hogy Filc idáig sosem volt valaki kényeztetett kutyuskája, mi a jövőjét azért el tudjuk képzelni úgy. Az egyik oldali patella ficamát rendbe tették, plusz szívférgesen jött, de a lassú módszerrel teljesen meggyógyult.

Kirobbanó egyéniség. Igényli a kihívásokat, nem egykönnyen fárad el, nagyon tanulékony és érdeklődő.
Szívesen sétál, más kutyákkal jól kijön, csak az ismerkedés nem egyszerű számára, főleg ha pórázon van, úgy reaktívkodásra hajlamos lehet. Domináns, de nem kezelhetetlen mértékig.
Nálunk saját önkéntese van, nagyokat sétálnak, és kutyasuliba is járnak, ahol Filc gyakorolja a koncentrációt, szocializálódik és relaxálni is tanul. És neki ezekre mindig is szüksége lesz, így sok foglalkozást és törődést igényel. De a közös munka örömmel és sikerélménnyel is jár, mert Filc okos, ügyes és egy kedves, mókás, szerethető egyéniség. Ha kell, dolgozik, mint a güzü, kitartó, együttműködő, fáradhatatlan.
Filc lendületes, aktív, szívesen sétál, nem versenyszintű sportokra alkalmas. Akkor van leginkább elemében, ha teljesíthet, a feladatokban gyors is, ügyes is, okos is.

Lakásban nem élt, a kanapét nem ismeri, de ott is biztosan bele tudna aludni a simogatásba, ahogy most a séták utáni tutujgatást is díjazza.
A kutyára aktív időt szánó, kirándulós családnak ajánljuk, akikkel mozogni, és pihenni is öröm lenne Filcnek. Egy belevaló ideiglenes befogadónak is tudnánk örülni.

Ha segítenétek Filc költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Filc"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Filc oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2020/301
Fajta
keverék
Nem
Szuka
Méret
Kicsi
Született
2013.10.01.
Kor
Középkorú (6-10)
Származási hely
gyepmesteri telep, Újfehértó
Bekerülés időpontja
2020.10.24.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram