Csatak
Csatak féléves forma kölyök, aki imád az ember lábánál sertepertélni. Két tesójával jött a csongrádi gyepiről, hármójuk közül ő az egyedüli kan kutyus.
Kisebb testű, alacsony súlypntú, rövidebb lábú szépség. Zsemle színű, sötétebb rajzolatú mixecske, nagyon helyes pofival, okos, tussal megrajzolt szemekkel. Tömött bundájú, gyönyörű tekintetű. Végtelenül kedves kis állat, igényli a foglalkozást, bújik a kéz alá simogatásért. Csatak szeret nyüzsögni, intézkedni, kell még tanulnia, szerencsére tud is - figyelmes, okos, veszi az ember rezgéseit, és szépen motiválható.
Átesett már az ivartalanításon, az oltási programja is szépen halad. Ennek a tűpontos folytatásával mehet is egy remek gazdihoz.
Lakásban éléshez még nem volt szerencséje - egy gyepiről kaptuk a tesóival együtt - ám kétségkívül el bírná viselni, és megtanulná a játékszabályokat. Ehhez persze lehetőséget és gondos gazdát kéne kapnia. Meg egy lakást.
Rá családtagként tekintő gazdiját keressük, aki tudja, mivel jár egy kölyökkutya felnevelése, támogatja a boldog felnőtté cseperedésében, és biztonságos támasza lesz egész életében. Tárgyféltők lapozzanak tovább, Csatak kölyök, rágni, csenni fog még jó darabig.
Kicsi Csatak benti tartással, az oltási program folytatásával gazdisodna.

Ha segítenétek Csatak költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Csatak"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram