Csacsi
Csacsi egy középkorú, szálkás tacskó keverék szuka. Félénk, rossz előéletű. Az egyik szeme nem fejlődött ki rendesen, de a másik sem tűnik egészségesnek. Sok türelmet és odafigyelést igényel, de nem lesz vele gond. Más kutyákkal jól kijön. Szívférges, a lassú módszer szerint kezeljük, ezt bárki tudja folytatni. A szívféreg tüdőembóliát okozott nála, amiben a kutyák általában meghalnak, de Csacsi szerencsére túlélte.

Csacsi rövid gazdisság után tért vissza hozzánk. Az ok a szerződésben foglaltak megsértése. Csacsi nem jött jól ki a család saját kutyájával, és az új közegben, mert Csacsi félénk, de nem is hirdettük máshogy. A család lehelyezte vidékre "kertesbe", mert szerintük ott sokkal boldogabb volt, de mi nem így képzeltük el a jövőjét.

Nálunk minden más kutyával oké, az emberekhez próbál tapadni. A cicákat is szereti. A fél szeme miatt kicsit jobban koncentrál, de ennyi.

Csacsi újra nekifut: szerető családját keresi.

Csak olyan jelentkezzen, aki kitart mellette minden helyzetben, és aki nem várja, hogy elsőre a nyakába ugorjon.

Csacsi oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram