Boglya Berci

Boglya Berci Perbálról került gondozásunkba. Gazdás kutya volt, láncon tartott, a nyaka sebes, gennyes volt. Miután a kutya többedszerre került utcára, a gazdája lemondott róla. Hosszú volt a kezelése, de szépen meggyógyult, ivartalanítva lett, megkapta az oltásokat, és viszonylag hamar gazdisodott, aztán sajnos visszakerült.
Boglya Berci újra gazdit keres. Megpróbálták, csak az őt örökbefogadók életvitele, családi dinamikája nem passzolt Berci személyiségéhez. Boglya Berci többeket megharapott, ezért gyerekek mellé nem is mehet. Igényli a következetes és intenzív foglalkozást, szigorúbb kereteket, közben nagy szüksége van a szeretetre is. Boglya Berci első ránézésre egy habos-babos cuki puli mix kan. Kedves, emberközpontú. Már többen bedőltek ennek, és jöhetett felszínre az odakapós, verekedős, kifejezetten bunkó énje. Csahos, aktív és igen, oda is kap, ha túltelítődik ingerekkel és/vagy a területét védi. Idegből nem szokott, nem a zizzent típus. Ő nem oké kutyákkal. Lehet vele társaságba menni, de ahol túl sok az inger, ott szájkosár. Ha valaki futiztatni akarja másokkal, akkor is indokolt. Sajnos nem csak kutyákkal szemben tudja ezt hozni, hanem futkosó, hangoskodó gyermekekkel is, vagy a családhoz érkező vendégekkel. Iszonyatosan magas az ösztönenergia szintje, neki a 2x30 perc tilitoli nem elég, ennél sokkal jobban kell tudni lefárasztani őt. Kutyás sportokra alkalmas. Szobakennelhez szokott, utazni is tud. A lakásban élés alapjait is ismeri. Domináns lehet, viszont alapjáraton kedves, bújós, és labdamániás. Imádja a simogatást. Aktív gazdijàt keresi, aki inkább elhiszi nekünk, hogy milyen tud a kutya lenni, mint megtapasztalja élesben. Megfelelő kézben remek társ lesz.

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Boglya Berci oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2021/001
Fajta
puli keverék
Nem
Kan
Méret
Kicsi
Született
2015.05.01.
Kor
Középkorú (6-10)
Származási hely
talált, Perbál
Bekerülés időpontja
2021.01.02.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram