Bödi

Bödi olyan gazdának való, akinél minden mindig a helyén van, vaagy aki arra vágyik, hogy valaki rendrakásra szoktassa. Ezt Bödi csomagjával át tudjuk adni.
Szegénysori kutya volt, alig valami élelemmel, kis lepattanó kenyérvéggel és szalámihéjjal, így aztán megbecsül minden ehető, vagy általa annak vélt dolgot. Fel is kutatja és expedíciót indít a megszerzésére. Az, hogy túlélt a szegénysoron, a gyakorlati skilljei erősségéről is mesél. Kajaféltőknek javasoljuk, hogy lapozzanak valamelyik eminensebb kutya oldalára.
Bödi egy korosabb tacskó keverék szuka, csendes, nem tolakodó, ám még véletlenül sem mamóka. Agilis, a jég hátán is megél. Nagyon jó arc, vicces, kedves, karakteres. Első találkozásra nem veti magát az ember ölébe, ám kis motiválással szépen oldódik, onnantól meg már cseppfolyós állagú is marad. Kimondottan keresi az - ismerős - ember közelségét, szívesen tévézgetne a kanapén fekve a gazdi oldalán, vagy kábé bármit csinálna, ami vele közösen kivitelezhető.
Családi panzióban lakik, a benti lét szabályait ismeri, imádja a kényelmet, s mivel eléggé fázós tacskoid, a meleg, puha plédekbe simulva nagyokat bír horpasztani.
Bödi egy pihepuha kutya, akinek sosem volt igazi családja. Vágyna egy nyugisabb életre, olyanra, ahol kevesebb társával kellene osztoznia a gazdi figyelmén, és több minőségi időt tölthetnének együtt. Ahol megtudná, hogy a biztonság egy, még az ételen is túlmutató létező.
Bödi mára már tudja, hogy egy otthon - még ha akár ideiglenes is - áraszt olyan melegséget, ahol a teli pocak még jobban élvezhető. Ideiglenes befogadóinál lubickol az egyéni figyelem és törődés óceánjában.

Ha segítenétek Bödi költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Bödi"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Bödi oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2021/142
Fajta
tacskó keverék
Nem
Szuka
Méret
Kicsi
Született
2012.05.10.
Kor
Idős (10+)
Származási hely
gazdától, Debrecen
Bekerülés időpontja
2021.05.09.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram