Átló

Átló egy 3-4 hónapos, hosszú testű, de alacsonyabb keverék kan. Erősebb csontozatú, hosszú, megtippelhetetlen, mivé cseperedik. Eleven, pörgős, nem önfoglalkoztató, tárgyromboló, de okos kölyök. Hiperaktív, szórt figyelmű, pakol, rág, lakberendez - korából fakadóan is. #kibszottrossz Ha valaki nem az a tárgyféltő, sírós fajta, sokat fog nevetni. Mondjuk többet, mint sírni. Aki eleve érzékenyebb, inkább sírjon most, és maradjon néma örökre. Más kutyákkal jól kijön, ezt az állapotot érdemes lenne fenntartani. Csakis aktív, kutyasulis-sportos témákat tervező gazdit keres. A kezdetek nem lesznek egyszerűek, mert őurasága egy gepárdba oltott hód. Magasra biztos nem nő. A második oltását megkapta, költözhetne is. A családban szocializálódást mi nem tudjuk megadni nekik, pedig enélkül nehezebb lesz az élete, szóval gőzerővel keressük szerető gazdiját.

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Átló az oltási sor folytatásával, ivartalanítási kötelezettséggel és szívféreg prevencióval fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2020/283
Fajta
keverék
Nem
Kan
Méret
Kicsi
Született
2020.07.10.
Kor
Fiatal (0-5)
Származási hely
20-10-13
Bekerülés időpontja
2020.10.09.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram