Töpi Misi
Töpi Misi a 305. mentvényünk a Projekt keretein belül. A miskolci gyepmesteri telepről érkezett, ott is nőtt fel. 1,5 év körüli, nagy testű, nyurgalábú kan kutya. Kedves, higgadt, méretéhez képest nagyon finom. Nyitott és nagyon szerethető kópé, mindent meg is tesz azért, hogy meggyőzze az embert, őt simogassa, szeresse, vigye haza...Van egy extra foga is, lehet egy táltos veszett el benne. Az embereket imádja, a gyerekekért is rajong. Könnyen kezelhető, nem ugatós. Más kutyákkal jól kommunikál, de kutyákon kívül más állat mellé nem mehet. Mozogni szeret, akár kutyás sportokra is alkalmas lehet, de nem hiperaktív. Neki is kell majd a kutyaiskola, a foglalkozás, van mit tanulnia. Misikének még sohasem volt családja, lakásban nem élt, de reméljük ez hamarosan megváltozik, mert igazi családi kutya. Rajtunk nem fog múlni.

Misi jelenleg a tárnoki kennelsor lakója, ha csak 1 nappal is támogatod a lakhatását, azt is nagyon köszönjük! Az utalás közleményébe kérjük írd, hogy: Lakhatás Misi.

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Töpi Misi oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram