Töpi Hű

Töpi Hű egy 2 év körüli drótos bundájú, francia bulldog keverék kan, akinek a kunszentmártoniak kértek segítséget. Elütve találták egy árok szélén, mozgásképtelenül. Sürgősséggel kórházba került, ahol kivizsgálták. Gerince nem tört, de valamiért lebénult. Átesett egy gerincműtéten, illetve azt követően a rehabilitáción is, jelenleg is jár fizioterápária, mert az sokat segít az izomzata megőrzésében. Bár mélyfájdalomérzete visszatért, de járni nem tud és a vizelet- és székletürítése sem akaratlagos. Kapott egy kutyakocsit, megtanulta használni, vagányan teper benne a többiekkel. Őt a helyhez kötöttség teljesen magába fordította, de most újra vidám. A tologatós kutyakocsit is csípi, nem ugrál, nem pörög, élvezi az utazást. Tapasztalataink alapján így szinte lehetetlen lesz neki saját családot találni. Pedig aranyos, emberközpontú, vicces arcú csöppség, aki tele van szeretettel. Más kutyákkal jól kijön. Felelős és elkötelezett gazdáját keresi.
Szívesen fogadunk számára 60x90 cm-es betegalátétet vagy kutyapelenkát, Skelevet kapszulát, Milgammát, Optoflex vagy bármilyen egyéb ízület támogatót, D-mannose kapszulát.
Hű az egyik olyan védencünk, aki mindig ott marad az utolsók között, ami a fedezethiányt illeti. Segítsetek előteremteni a költségeire a pénzt!
Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!
Töpi Hű oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram