Töpi Bendzsó
Töpi Bendzsó a Gyömrői Kutyamentsvártól érkezett, 5 év körüli kis-közepes testű, omega kan. Ott a házából alig lehetett kiszedni, még morgott is ránk a boxból. Szerencsére a karanténban 5 perc alatt feloldódott, megérkezett közénk. A tetszetős külső egy nem problémamentes jellemet takar, de messze nem reménytelen. Nem szabad tőle félni, mert akkor mindent bizalmatlanul fogad, odakaphat - emiatt pici gyerekek és idősebbek mellé nem is ajánljuk -, akik stabilak, azokkal viszont teljesen oké, szívesen megy velük sétálni, mert imád mozogni. Nagyon szeretnénk, ha gazdira lelne, ezért feszegetjük a határait, visszük új helyekre és ügyesen veszi az akadályokat, például GereChallenge 2020 - Reloaded! majdnem 15 km-ét teljesítette zuhogó esőben és sárban. Szereti a simogatást, szépséges szőre gondozást igényel, amit viszont utál. Más kutyákkal jól kijön. A Mányi Menedék felsőházi lakója lett, hiszen igazi szobakutya-forma ő is. Különleges szépség, a chipje szerint amerikai cocker spániel, ami lehet részben igaz is. Leendő gazdája, ha szeretné kiderítheti egy genetikai vizsgálattal. Csak ugye ahhoz kellene egy gazdi is... Rutinosabb, kitartóbb családnak ajánljuk!

Bendzsó most már nem panziós költségben számol el, hanem munkabér, járulék és rezsi hozzájárulást fizet. Ebben kéri a segítségeteket.

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Töpi Bendzsó oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram