Töpi Hamvas

Töpi Hamvas a hódmezővásárhelyi gyepmesteri telepről érkezett. 10 év körüli, kistestű szuka. Szőre elhanyagolt volt, hemzsegtek benne a bolhák. Lassan oldódott, de a kezdeti félénkségének már nyoma sincs. Élvezi a meleget, a kényelmet, a nyugalmat. Kivizsgáltattuk és az eredmények miatt az epéjére gyógyszert kell szednie és speciális tápot fogyasztania, de ezek sokat segítettek abban, hogy az egykori elfekvőből egy jövő-menő, agilis nénike lett, aki igaz süket, de ez nem zavarja. Volt emlődaganata, az eltávolításra került. Más kutyákkal jól elvan, feltéve, ha nem másznak bele az aurájába, a sármos pasiknak pedig még udvarol is. Bár nem fiatal, de vele lehet még kirándulni, mozogni. Az emberek társaságát élvezi. Lakásban nem élt, de szeretne. Szeretnénk, ha valaki a beleszeretne, hogy élete második felét szerető családban tölthesse!

Tárgyi adományokat is fogadunk részére: hepatic/májdiétás száraztáp, Ursofalk epe gyógyszer, Hepato Support, HepaPet vagy egyéb májtámogató gyógyszer, Immunovet, Béta-glükán.

Hamvas napi 800 Ft-ért panziózik hosszú hónapok óta. Segítetek előteremteni?

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Töpi Hamvas oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram