Töpi Foltos

Töpi Foltosnak a szerencsi állatvédők kértek segítséget. 8 év körüli, közepes testű kan. Különleges színű, spriccelt, szálkás szőr fedi az alacsony dundus testet. Gazdája otthonba került, ő pedig ott maradt egyedül, a lánc végén. Kedves, barátkozós, vidám fickó, de borzalmasan el volt hizlalva. Egy fogyókúrával kezdett, mára szép formás lett. Imád sétálni, erre nálunk jött rá. Szagolgat, jelölget, kiélvezi minden icipici mozzanatát. Nehéz emelni, de nem igazán lépcsőzésre termett alkat. Más kutyákkal jól kijön, de szívesen lenne egyke is. Szobatiszta, lakáshoz szokott, sétakedvelő, de nem magas aktivitási szintű. Sajnos ő is egy visszakerülőnk, az okokat nincs értelme firtatni. Feladni nem fogjuk, újra nekifutunk, a harmadik gazdi lesz Foltosnak az igazi, a végleges!

Foltos családi panzióban él, támogatókat is keres. Ha segítenétek neki, az utalás közleményébe írjátok: Lakhatás Foltos!

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Töpi Foltos oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók, jelentkezés:

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram