Töpi Putty

Töpi Putty – fél év körüli keverék szuka

Töpi Putty és Pere két fekete-cser kislány. Putty a hosszabb lábú, Pere egészen rövid lábikókon áll. Félénkek, de tüneményesek.

Töpi Poszáta, Töpi Pere, Töpi Random és Töpi Putty a négy junior érkezőnk a szerepi gyepmesteri telepről. Most reménykedünk, hogy mindenkivel minden rendben lesz... Kölyköket alapvetően nem mentünk.

Egy kutyáért mentünk. De TELTHÁZ volt a szerepi gyepmesteri telepen. Végig járt az agyunk, hogy lehet a lehető legtöbb helyet felszabadítani úgy, hogy mi se kockáztassunk a szokásosnál nagyobbat. Ők eleve egymás mellett éltek ott, és korukból fakadóan nem bántják egymást. Három szuka és egy kan. Vidám, de új helyzetekben félős apróságok. Nekik rettentően sokat számítana egy saját család.

Töpi Putty ivartalanítva, oltva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram