Töpi Baltazár

Töpi Baltazár egy nagyméretű veterán öregúr, 10 éves múlt. Az Illatos útról érkezett, ahol több mint 1 évet töltött. Gerincproblémákkal érkezett, de szépen összeszedte magát, lehúztuk a csípőjéről a fájdalmat, épített izmokat is. Kedves, bújós mackó, de hajlamos az éneklésre a kertben, már amikor nem szökne onnan. Így nálunk benti kenneles, szereti és élvezi a meleget, a nyugalmat, imádna a gazda mellett pihenni egy óriási kutyaágyban. Pórázon nagyon szépen sétál, szívesen is teszi. Kutyákkal szoktatható, de inkább egyke kutya lenne. Nem fiatal és nem pörgős, egy kedves óriás. Ő az egyik esélytelenünk, de persze gazdát szeretnénk neki is öreg napjaira. Nagy mérete ellenére abszolút benti kutya, csakis oda adjuk!

Baltazárnak köszönettel fogadunk prémium giant tápot, porcerősítőt, mindenféle vitamint. A 17. kerületi panziós helyünkön tudjátok leadni a felajánlásotokat!

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Töpi Baltazár oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram