109 Töpi Sótony

Töpi Sótony
Sótony egy 5 év körüli mudi keverék kan, gazdája halála után maradt magára egy kertben. Addig sem kényeztették, de utána már minimális ellátása maradt. Viszont az még maradt, nem altatták el, nem eresztették szélnek. Így kaphatott egy esélyt. Kifejező tekintetű, szuggesztív, csupamosoly. A kezdeti szőrtelenségnek nyoma sincs, nagyon formás. Az embereket imádja, a többi kutyáért viszont továbbra sem rajong, bár sokat finomodott az utálata. A séták során nem pörög rájuk, de egyke szeretne lenni. Most ideiglenes befogadónál él, ahol sok mindent elsajátított: a lakásban ügyes, nem tolakodó, nyugodt és szobatiszta. A kényelmet értékeli. Kötődik. Ügyesen halad a városi kutyásság rögös útján, egész jól alkalmazkodott már a közösségi közlekedéshez, kutyaiskolába is járt, de még tanulnia kell, ez nem kérdés. Szeret sétálni, a mozgásigénye nagy, ha nincs kimozgatva, nincs vele eleget foglalkozva, feszültté válik és ennek hangot is ad. Ha valaki kliséken túli ebet keres, és nem zavarja az emberi tekintet egy kutyaarcon, itt a lehetőség. Aktívabb életet élő, labdázásra és simogatásra mindig kész gazdit keres.

Viszont minden igyekezetünk ellenére még mindig nincs jelölt, így most a segítségeteket kell kérnünk: El kell őt hoznunk az ideiglenesétől. Szabad kennelünk sincs, de kintit tudnák kérni éppen. Csak azzal újra "elhagyjuk" őt, újra átélheti az egész rosszat, mert a lakás az egy együttélő falka is, a kennel meg a legnagyobb szeretet és törődés mellett sem az. Segítetek, hogy ha nem is örökre, de ideiglenesen újra lakásba, családba költözhessen?

Töpi Sótony oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással

Sorszám
2019/203
Fajta
mudi keverék
Nem
Kan
Méret
Kicsi
Született
2015.01.01.
Kor
Középkorú (6-10)
Származási hely
19-05-23
Bekerülés időpontja
2019.07.18.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram