099 Töpi Waldo

Töpi Waldo az igazi családi mackókutya.
Lassan két éve, hogy megérkezett hozzánk a szerepi gyepmesteri telepről. Fiatal felnőtt kuvasz keverék kan, retrieveres beltartalommal. Nagyon kedves, okos, érdeklődő, kimondottan játékos, szereti produkálni magát. Igyekszik az ember kedvében járni, keresi a testkontaktot.

Waldo ízületei nagyon rosszak voltak a megérkezésekor, állt a lábán. A megfelelő táplálásnak és vitaminoknak köszönhetően mára megerősödött. Szeret nagyokat rohangálni, sétálni. Kutyás sportokra alkalmassá tehető. Nulla agresszió van benne, inkább egy nagy bohóc! Ereje van, húz is, ha sétálni indul, de közben meg egy macikutya. Ölelgethető, érzékeny, szeretet - és foglalkozásigényes.

Nagyobb testű szukákkal szoktatható, nem domináns. Sétái során a kanokat sem akarja likvidálni. Jelenleg kenneles, de őt is szeretnénk lakásban tudni, mert egyre nehezebben viseli a kennel - létet, neki ennél több szeretetre, kontaktra van szüksége. Nem az otthonülő klub tagja, így egy aktív családot keres, akikre rázúdítaná a szeretetét. Szeressetek bele végre ti is!

Waldo kutyapanzióban él, a tartása napi 1.000 Ft-ba kerül. Ezt kell hónapról hónapra összegyűjtenünk. Köszönjük, ha segítetek!

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

" Waldo "

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Töpi Waldo oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2019/189
Fajta
kuvasz keverék
Nem
Kan
Méret
Nagy
Született
2018.06.01.
Kor
Fiatal (0-5)
Származási hely
gyepmesteri telep, Szerep
Bekerülés időpontja
2019.06.27.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram