Töpi Pici
Töpi Pici egy kistermetű 2 év körüli, alig pár kilós apróság. A hajdúhadházi gyepmesteri telepről menekült. Terrieres jellegű szuka, aktív és játékos. Kedves, pihe puha. Más kutyákkal jól kijön. Új közegben bizonytalan, így a póráz végéről mondja a magáét. Tehát egy kutyasuli erősen ajánlott! Vidám, emberközpontú, de nem könnyű eset kutya. Pörög, játszik, nyughatatlan, nyomulós. Nem jól lát, de napközben elég ügyes, sötétben már kevésbé. Voltunk vele szemészeten is, de a szemével nincs gond, nincs mit tenni. Ő ilyen. Lakáshoz szokott, bár a szobatisztaság nem mindig az erőssége és a tárgyféltőknek sem ő lesz az igazi, de egy elkötelezett és kellő humorérzékkel rendelkező gazdinak ez nem fog számítani!

Pici az MMM - avagy a Mányi Menedék Mindennapjai lakójaként 10.000 Ft ráosztott költséget visz, a többit előteremtjük máshogy. Köszönjük, ha segítetek, a közlemény: "LAKHATÁS PICI"

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Töpi Pici oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram