Veresvetes Buksi
Veresvetes Buksi egy 6 év körüli tacskó kan, akiről gazdája lemondott az orvosi rendelőben, miután a kutya hátsó lábai lebénultak és kiderült, hogy azonnal műtendő porckorongsérve van. A rendelő orvosai Facebook posztban kértek segítséget, mi pedig elvállaltuk Buksi gondozását. A műtéten túl van, már jár; mégha kacsázva is és instabilan, de működőképes. De ez a járás ez messziről felismerhetően mutatja az előzmény traumát. Nem terhelhető, nem mozgatható túl, nem sportolhat, nem lépcsőzhet. Rehabilitációja még tart. A normál sétákat, kerti lődörgést élvezi. Buksi együttműködő, boldog, tele van energiával. Más kutyákkal teljes mértékben kompatibilis, a lakásban élést élvezi. Még ebben az állapotban is nagy felelősség az örökbefogadása, de reméljük, hogy így is szerető családra talál!

Buksinak köszönettel fogadunk: kutyapelenkát, Seni betegalátétet, Skelevet kapszulát, Milgammát, D-mannose port, Immunovet port. Futároztatáshoz címet e-mailben tudunk adni!

Szívférges, kezelése a lassú módszerrel elkezdődött, ennek folytatásával fogadható örökbe.

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Verevetes Buksi oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók, jelentkezés:

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram