Tunk

Tunk a túrkevei gyepmesteri telepről érkezett, középkorú tacskó keverék kan. Kedves, helyes, együttműködő, bár akaratos is. Terrieres, pörgős, nyomulós. Az ember mosolyog, ha meglátja. Mindenért hálás, vidám, az élet nehézségein nem lamentáló. Jó eséllyel most fog lakással és a városi zajokkal találkozni, tanulnia kell mindent. Könnyen motiválható, okos, mozgásigényes. Szívesen sétál, nagyobb távok sem fognak ki rajta. Az embereket imádja, a simogatást rettentően élvezi.
Tunk jelenleg a Mányi Ebkert kennelese, mert nem annyira bírja a többi kutyát. Egy-egy szukával kivételt tesz, de alapjáraton inkább nem.
Szerintünk alapvetően jó arc. És még sokat is változott, előnyére. Jó darabig a hepciás arcát mutatta, mikor más kutyák társaságában volt. Most sem borul minden társa keblére, viszont nem is gáz, nem esik darabjaira, kezelhető. Nem idiótáskodik, nem kapkod. Csak kell hozzá némi rutin. Újabban már nagyon cukin rendezvényezik is velünk.
Szívférges, a lassú módszer szerint kezeljük, ezt bárki tudja folytatni.

Ha segítenétek Tunk költségeiben, azt megköszönjük:

Eszkuláp Egyesület

Magnet Bank

16200223-10054165

"Tunk"

PayPal: eszkulap2016@gmail.com

IBAN: HU 45 1620 0223 1005 4165 0000 0000

BIC: HBWEHUHB

Tunk ideiglenes befogadót keres, lehetőség szerint olyat, aki vállalja, hogy mennek kutyaiskolába (mi fizetnénk), amint lehet. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Tunk oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám
2020/370
Fajta
tacskó keverék
Nem
Kan
Méret
Kicsi
Született
2015.12.01.
Kor
Középkorú (6-10)
Származási hely
gyepmesteri telep, Túrkeve
Bekerülés időpontja
2020.12.09.
Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram