Töpi Brikett
Töpi Brikett a szerepi gyepmesteri telepről érkezett, 2 év körüli közepes termetű kan. Nem az a kurrens darab, fekete, semmi extra keverék. Eddig biztosan nem a pórázon sétáltatott, szeretgetett, jól tartott kutyák életét élte. Ennek ellenére gyorsan alkalmazkodik, és mindenben meglátja a jót. Kifejezetten túlélő mentalitású, pozitív kutya: Ha embert lát, örül, ha víznél van, fürdik, ha teret kap, bejárja, ha feladat van, dolgozik. Neki nem kell motivációs tréningre járnia ahhoz, hogy tudja, az életben mindenből ki kell hozni a legjobbat. Jó arc, igazi kajlafülű plüssmackó. Mindene az ember. Szeret sétálni, okos, tanítható. Lakásban még nem élt, de szívesen kipróbálná magát. Kedves, energikus, de nem pörög túl. Szukákkal szoktatható, pórázon néha kicsit arcoskodik, de ez sem dráma. Szívférges, a lassú módszerrel kezeljük, ennek folytatásával fogadható örökbe. Egy család tudja majd egyedivé tenni, mert a szeretet csodákra képes ám! Hogy mekkorára? Kattintsatok a “Gazdára várva” Facebook oldalra és nézzétek milyen boldoggá teszi őt egy kis séta, egyéni foglalkozás, aztán szeressetek is bele!

Brikett napi 800 Ft-ba kerül, ennyi a panziós költsége. Megköszönnénk, ha a fekete kutyások segítenék őt egy-egy napnyi fedezettel.

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Töpi Brikett oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram