Kesudió
Kesudiót a debreceni menhelyről hoztuk el, ahová a hajdúszoboszlói pokolból került. Nem lehet visszaadni a körülményeket, ahonnan jött. Egy átlagos méretű családi házban egymás hegyén-hátán élt a 71 kutya. Egyszerű keverékek, beltenyészet, voltak köztük látványosan betegek, fekáliával és vizelettel dunsztoltak. Éveken keresztül voltak összezárva, állatorvosi ellátás és szocializálás nélkül, iszonyatos állapotok között ezek a szerencsétlenek.

Kesudió egy fiatal kan. Róla csak gubbasztós képeket láttunk. Érkezésekor nem kereste az ember társaságát, nem volt pórázképes, és egyáltalán nem volt olyan jó arc, amilyen lehetne. Ő ráadásul imád ugatni is, félelmi agressziót fedez a hülyeséggel. Élelemmel megvesztegethető viszont. Az intenzívebb foglalkozás hatására végre nyit. Átfordult, napról napra egyre kedvesebb. Persze még mindig nem "igazi kutya", ami a viselkedését illeti, de a fejlődése megkérdőjelezhetetlen. Még mindig félénk, de már tud örülni az ismerős embereknek. Elkezdett önfeledten játszani, futkározni is. A lakás kényelmét élvezi, nem rongál. A legszuperebb lenne egy fanatikus gazdit keresni neki, de ideiglenes befogadót is keres. Biztosan nem lesz vele egyszerű az indulás, sok dolgot kell tanulnia, de családban gyorsabban fejlődne, az egészen biztos.

Ideiglenes befogadókra is nagy szükségünk van. Jelentkezni, bővebb információt kérni Egyesületünk e-mail címén lehet!

Kesudió oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe, benti tartással.

Sorszám

Fajta

Nem

Méret

Született

Kor

Származási hely

Bekerülés időpontja

Gazdi státusz

Örökbefogadnád véglegesen vagy ideiglenesen?
Írj nekünk!
Nem vagy biztos benne?
Tudj meg többet az örökbefogadásról!
Örökbefogadás

Üzenj nekünk!

Please activate your license to enable all features and receive new updates.

© 2022 ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLET
envelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram