Töpi Charlie

  • Név: Töpi Charlie
  • Sorszám: 2019/272
  • Fajta: keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2017
  • Származási hely: Miskolc, ebrendészeti telep
  • Bekerülés időpontja: 2019.08.31.

 

 

Töpi Charlie

 

Töpi Charlie – 2 év körüli tacskó keverék kan

Charlie egy 2 éves, tacskó kombó gyerek, egy fiatal bohóc kanocska. A miskolci gyepmesteri telepről csatlakozott a Töpi családhoz Charlie, a vicces óriás tacskó a billiárd golyó fejével. Megjelenése mindenki arcára mosolyt csal, bármilyen rosszkedvünk is lenne. Ez a mindig vidám kutya ellenállhatatlan a karamellszínű bundájával, vigyori fejével, kacska lábaival. Kötelező jelleggel vágja hanyatt magát minden embernek, hogy minél többet élvezze a hasvakargatás örömeit.

Billiárd golyó fejű, de alacsony, kisebb termetű, kukacmozgásban csóváló antidepresszáns kutya. Mindenért hálás, folyton mosolyog. Mindene az ember. Ragaszkodó, szinte póráz nélkül lehetne sétáltatni. Kutyákkal tökéletesen elvan, nem tapasztaltunk dominanciát, második kutyusnak is bátran kivihető. Charliet bárkinek, akár kezdő kutyásnak is nyugodt szívvel ajánljuk. És akinek a hétköznapok szürkesége már unalmassá válna, annak is tökéletes választás Charlie, hiszen Charlie megnyerő cuki, virgonc személyiségével színt visz a mindennapokba.

Töpi Charlie ivartalanítva, oltva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

 

 Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére