Töpi Sótony

  • Név: Töpi Sótony
  • Sorszám: 2019/203
  • Fajta: mudi keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2015
  • Származási hely: Tállya, gazda halála után
  • Bekerülés időpontja: 2019.07.18.

 

 

Töpi Sótony

 

Középkorú mudi keverék kan.

Töpi Sótony. Alig van szőre, tiszta bolha volt. Lekezeltük. Ez már önmagában ezerszeresen javított a közérzetén. 3/4-es, pompomban végződő farkát óvatosan csóválja. Még nem hiszi el teljesen, hogy innentől csak olyan dolgok jönnek, amelyek a javát szolgálják. Középkorú és kan. Nem szépségideál, valami mudi mix. Sótony gazdája halála után maradt magára egy kertben. Addig sem kényeztették, de utána már minimális ellátása maradt. Viszont az még maradt, nem altatták el, nem eresztették szélnek. Így most kaphat egy esélyt. Elkezdett mosolyogni. Számára olyan apróságok is nagy boldogságot jelentenek, mint az, hogy rendszeresen van étel, és mindig jut egy kis szeretet is. Sótony nem egy világszépe kutya. Elég... Hm... Elég ijesztő is lehet annak, aki nem ismeri. De nagyon boldogan kezdene új életet valaki mellett. Egyelőre a bőre csúnya, Malaseb samponnal kell fürdetni. Ideiglenes befogadót is keres.

Töpi Sótony ivartalanítva, oltva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

 

 Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére