Töpi Csetresz Jenny

  • Név: Töpi Csetresz Jenny
  • Sorszám: 2019/188
  • Fajta: labrador jellegű
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2013
  • Származási hely: Szerep, gyepmesteri telep
  • Bekerülés időpontja: 2019.06.27.

 

 

Töpi Csetresz Jenny

Töpi Csetresz/Jenny – középkorú labrador keverék szuka.

Töpi Csetresz eredeti neve Jenny. Labrador jellegű, középkorú szuka. Ennek megfelelően jó arc, kedves. Ül, fekszik, pórázt ismeri. Regisztrált chipes. A volt gazda elajándékozta. Az újnál meg volt egy lehozott alom, aztán valahogy a szerepi gyepmesteri telepre került. Beszéltünk mindenkivel. Csetresz-Jenny marad nálunk. Kutyákkal kompatibilis, gyerekek mellett nőtt fel. Jenny aranyos, jobb sorsra érdemes kutya. A könyökei tropák, ízületi támogatást igényel. Szívférges, nem kell szemüveg, hogy a második csíkot is lássuk. Védenceink közel fele érintett, a gazdák nagy többsége viszont nem törődik a betegséggel. Patt helyzet. Ha már tudott, paráznak. Egyébként meg simán nem csinálnának semmi preventívet. Jenny kezelését a lassú módszerrel megkezdtük. Vele minden rendben lesz. Aztán majd akad neki egy szerető gazdi is egyszer. Mert Jenny több, mint ezek az átkozott férgek.

Töpi Csetresz/Jenny ivartalanítva, oltva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!

 

 Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére