Töpi Szende

  • Név: Töpi Szende
  • Sorszám: 2019/172
  • Fajta: keverék
  • Nem: kan
  • Születési idő: 2016
  • Származási hely: Vásárosnamény, Olt-Alom
  • Bekerülés időpontja: 2019.06.15.

 

 

Töpi Szende

 

Töpi Szende – fiatal keverék kan

Töpi Szende a jó srác. Álomkutya. Kan. Tipikus családi eb. Töpi Szende a vásárosnaményi menhelyről érkezett. Álomkutya. És itt jön megint a döccenő, mert ő is szívférges. Mostanában azért teszteljük már a kutyáinkat, hogy hátha nem azok. A többség sajnos az. Kezeljük. Advocate csepp. Doxycyclin kapszula. Scalibor nyakörv. Nem űrtudomány. Bárki tudja folytatni. Ha az állatorvos lebeszélne az örökbefogadásról, meg kell kérdezni, hogy a praxisában hány kutya érintett. Nem fogja tudni. A legtöbb orvosnál nem általános a szűrés. És nem csak a katéteres eltávolítás a jó. Az csak az egyik módszer. Szende mázlista. Nálunk kiderült. Kezeljük. Közben pedig rajongásig szeretjük, mert egy szuper habitusú kutya. Szende egy kedves, bújós, megfelelni vágyó kutya. Kan. Nem tudunk rá rosszat mondani. Jó lenne mielőbb családban tudni őt is.

Töpi Szende ivartalanítva, oltva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!
 

 Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére