Volee

  • Név: Wall-e
  • Sorszám: 2019/162
  • Fajta: tacskó
  • Nem: szuka
  • Születési idő: 2009-
  • Származási hely: Kisújszállás, gazdától
  • Bekerülés időpontja: 2019.06.09.

 

 

Volee

 

Volee és Csingi– 10 éves tacskó szukák.

Volee és Csingi tíz évesek, testvérek. Együtt éltek, ragaszkodnak egymáshoz, így mi is együtt szeretnénk őket gazdihoz adni. Már a koruk miatt sem lenne egyszerű. De van még szárazszem betegség, és műtétre váró hólyagkövek + struvit diéta. Ezek egyben már bárkit elriasztanak. Írhatnánk, hogy pedig kedvesek, bújósak, kimondottan jó arcok. Szukák. De a tapasztalat: koros és beteg eb még egyedül is beragad, nemhogy párban. Megcáfolni ér.
Volee a nehezebb eset. Szívférges. A hólyagja brutálisan tele volt kővel, 40 feletti került eltávolításra az ivartalanításával egyidőben. Laborvizsgálatra küldtük, hogy tudjuk, milyen tápra lesz ezután szüksége, de az tuti, hogy élete hátralévő részében speciális tápra szorul.

Csingi a könnyebb eset. Szívférges. A szempillái befelé nőttek, ezt már megoperáltattuk, de kell még egy szemészeti kontroll, mert a szeme nem tökéletes. A korábbi irritáció gyakorlatilag tartós gyulladásban tartotta a szemét, ez biztosan nem volt kellemes, de nem is múlt el nyomtalanul. A szíve sem jó, egyelőre gyógyszeres támogatást nem igényel, de időről időre kontrollálni kell.

Volee és Csingi ivartalanítva, oltva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát!


 

 Érdeklődni az e-mail címen lehet, egy rövid bemutatkozó levél küldésével.

 

További képek:

Ide kattintva további képeket nézhet meg védencünkről!

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.

Ha van kedvetek és lehetőségetek, csatlakozzatok hozzánk tagként.
Az e-mail címre tudjátok a jelentkezéseteket elküldeni.

Mindenkire számítunk, bárkit szeretettel látunk!

Ha ideiglenes befogadóként, fuvarosként, hirdetési segítőként vagy bármi egyéb módon segítenétek, csatlakozhattok zárt csoportunkhoz is, itt:
https://www.facebook.com/groups/671495233025897/

Köszönjük!

Az oldal tetejére